Свързани текстове: ; ; Републиканците в Камарата на представителите на САЩ започват първото

...
Свързани текстове: ; ; Републиканците в Камарата на представителите на САЩ започват първото
Коментари Харесай

Републиканците започват разследване срещу Джо Байдън за семейния му бизнес

Свързани текстове: ; ; 
Републиканците в Камарата на представителите на Съединени американски щати стартират първото си следствие против президента на Съединени американски щати Джо Байдън. Това заяви на конференция в четвъртък конгресменът Джеймс Комер (републиканец от Кентъки).

Очаква се депутатът да стане ръководител на Комисията по контрол и промяна в новата Камара на представителите, която ще стартира работа през януари. След междинните избори в Съединени американски щати на 8 ноември контролът върху долната камара на Конгреса минава в ръцете на републиканците.
" Става дума за следствие на активността на Джо Байдън - президента на Съединени американски щати. И за какво е излъгал американския народ, че не е осведомен и не взе участие в интернационалните бизнес схеми на фамилията си. Интересите на националната сигурност постановат комисията да организира следствие ", сподели Комер. В тази връзка той съобщи, че " това следствие ще бъде главен приоритет ".
Според ревюто на Комер " републиканците от Комитета са разговаряли с многочислени информатори, които са взели участие в многочислени схеми, свързани със семейство Байдън, видели са наличието на преносимия компютър на Хънтър Байдън и са получили документи за незнайни до момента покупко-продажби ". " Разкрихме бизнес схеми, ориентирани към различни цели по света и учредени на търговия с въздействие, в това число лица, тясно свързани с други държавни управления, като Китай и Русия ", твърди конгресменът.

 
Следвайте " Гласове " в
 
 
17 Ное 202218617 Ное 202246217 Ное 202218717 Ное 20228517 Ное 2022184717 Ное 2022520КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022128415 Ное 202231616 Ное 202253024 Sep 20222760
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР